logo
image1 image2 image3

Egyesületünk

Egyesületünk 1996-os alakulása Kolossa István (élt:1935-2013) mesteredző nevéhez fűződik. A kezdetben úszóként versenyző Kolossa István vízilabda-játékosként és edzőként is sokat tett a sportért, utánpótlás-nevelőként fiatalok generációit tanította vízilabdázni.Vác városában szinte a semmiből teremtette meg és tette ismert sportággá mintegy 20 évvel ezelőtt a pólót, de számos más helyen, egyesületben is tevékenykedett. Igazi megszállott volt, a víz szerelmese.Tevékenységéért számos alkalommal elismerésben részesült, így például 2010-ben Vác Város Sportjáért kitüntetést kapott. A Váci Vízilabda SE az ő munkásságát ünnepeli a minden évben megrendezésre kerülő Kolossa Emléktornával.

kolossa bácsi

Büszkék vagyunk rá, hogy hozzá méltóan tevékenykedünk mind a mai napig. Évről évre egyre kimagaslóbb eredményeket elérő utánpótlás csapataink kitartóan dolgoznak a vízilabda sportban való sikeres szereplésükért. Szeretnénk Vácon egy biztos alapokra épülő, sikeres utánpótlás bázist létrehozni és az itt sportoló gyerekek közül reményeink szerint a jövő olimpikonjai számát is gyarapítani tudjuk. Minden évben újult erővel vágunk neki munkásságunknak, hogy álmainkat megvalósíthassuk.

Jelenleg minden korosztályban van csapatunk, elhivatott és a munkásságuk iránt elkötelezett edzőkkel dolgozunk.

Szeretnénk Kolossa István bácsi álmait tovább fokozni és sikeresen megvalósítani! Mert nem szabad elfelejteni - amit egy nagyszerű ember mondott -, egyesületünk jelmondatát:

 

"A CSAPATSZELLEM TESZ IGAZÁN NAGGYÁ!"

1996 Váci Vízilabda SE hivatalos weboldala

2600 Vác, Ady Endre sétány 16.

e-mail: vacivizilabdase@gmail.com

Egyesületi számlaszám: OTP: 11742094-20150279