logo
image1 image2 image3

OB II. DÖNTŐ MÉRKŐZÉS! Június 9.

Vácon tartott utolsó fordulóban nagy volt a tét. Ha második helyen végez csapatunk, osztályozót játszhatott volna a Szolnok OBII együttesével az OBI/B-be való feljutásért! Az első mérkőzésen jó játékkal, végig vezetve nyertünk a Tatabánya ellen. A Székesfehérvár sajnos kemény dió volt számunkra. A játékosaink támadásban nem tudták góllal befejezni az akciókat. Elfáradtunk az előző meccsen, és ez kihatott a mostani teljesítményünkre. Ennek ellenére büszkék lehetünk, mert a Vác Vízilabda felnőtt gárdája a harmadik lett! Még sosem végzett ilyen előkelő helyen felnőtt csapatunk!!! 

 
Hajrá Vác!!!
 
Mikibá'
 
 

OB II. MÁJUS 26. A CÉL ELŐTT...!!!

Az utolsó előtti fordulót játszottuk az OBII.-es bajnokságban. A Fehérvár ellen kezdtünk. Az egész meccsen végig vezetve, fegyelmezett játékkal nyertünk. Sajnos Bártfay Zsolt ujja súlyosabban megsérült. Kórházba kellett mennie, ahol összehúzták a sebet és tetanuszt is kapott. Jobbulást kívánunk neki! A csapat  itt is betartotta a megbeszélt taktikát. Sajnos ez csak egy tisztes vereségre volt elegendő. 

Az utolsó fordulóban Vácon játszunk. Itt, ha mindkét mérkőzést megnyerjük a dobogó második helyére állhatunk fel!
Gyertek minél többen ki! Biztassátok a csapatot! 
 
Hajrá Vác!!!
 
Mikibá'
 
OBIImaj26
 
 
 
 

OB II. rájátszás MÁJUS 5. Székesfehérvár

Elkezdődött a rájátszás az OBII-ben az első négy között a hétvégén. A Fradival játszottunk először. Nagyon dekoncentrált volt a társaság. Nem sikerült semmi az ellenfelünknek minden bejött. Kikaptunk sajnos, pedig szoros eredményre, számítottam.

A Tatabánya ellen jól kezdtünk elhúztunk 6-1-re. Utána megint minden ellenünk dolgozott. A kapufa, a pálya, a labda, a bíró, a ......... Minden! De végig vezetve nyertük a mérkőzést, ha nem is simán! Gratulálok a csapatnak!
 
Hajrá Vác!!!
 
 

OB II. ÁPRILIS 14. első vereség... :( DE,...BEJUTOTTUNK A 4-ES DÖNTŐBE!! :)

A célunkat elértük,bejutottunk a 4-es döntőbe!!!Sok hibával,idegeskedve megszereztük az idei első vereségünket...Kár érte! :(
 
OBII.APR
 
 
 
 
 
  
Mellékletek terület
 
 
 
 
 

OB II. még mindig veretlenül... Március 24.

Az első meccsünket a Fehérváriakkal játszottuk. Erős ellenfélnek bizonyultak. Nehezen indult be a gépezet. Sokat hibáztunk védekezésben, ami megbosszulta magát. Lövéseink is pontatlanok voltak. Szoros küzdelemben x-re hoztuk a mérkőzést. 
A második meccset a Péccsel játszottuk. Sima győzelmet arattunk. Végig mi irányítottuk, ami az első meccsen nem sikerült. Sokan az utánpótlás korú játékosaink közül szüleikkel kilátogattak a meccsekre. Köszönjük a szurkolást! 
Hajrá Vác!!!
03.24.1
 
03.24.2
1996 Váci Vízilabda SE hivatalos weboldala

2600 Vác, Ady Endre sétány 16.

e-mail: vacivizilabdase@gmail.com

Egyesületi számlaszám: OTP: 11742094-20150279