logo
image1 image2 image3

DVL Ifjúsági és serdülő Június 2.

Eljött az utolsó forduló a DVL ifi bajnokságban. A csapat sajnos a sok hiányzó miatt nagy küzdelemben maradt alul a Cápák ( Ajka ) ellen! Ha a támadásaink sikeresebbek, jobb eredményt értünk volna el.

Köszönöm a csapat egészévi munkáját!
 
Hajrá Vác!!!
 
Mikibá'
 

DVL Ifjúsági és Serdülő Május 13.

A DVL seredülő-Ifi bajnokság utólsó előtti fordulót játszottuk Ajkán. A VUA csapatával kezdtük a fordulót. Nagyon változatos meccsen nyertünk. Büszke vagyok a csapatra, mert foghíjjasan jelentünk meg a mérkőzéseken, de hatalmasat kűzdve az utolsó negyedben megnyertük a meccset. Bagyinszki Bánk fantasztikus védéseivel segítette a csapatot! :) A többiek egymásért küzdve hajtottak végig!

A második meccsen kiütköztek a fáradság jelei.  Az első két negyedben még nem talaltunk magunkra. A második félidőben sikerült összeszednie a társaságnak magát. Tisztességesen harcoltak a fiúk az ellenféllel és a fáradsággal. Egy cserével, idősebb és erőssebb csapat ellen szép eredményt értünk el!
Gratulálok!
 
Hajrá Vác!!!
 
 
 
dvlifiserd0513

DVL Ifjúsági és Serdülő Április 7.

Első mérkőzésünket a pécsiekkel játszottuk. Nagyon jól kezedett a csapat. Viszonylag kevés hibával játszottunk. Sajnos Gerbert Dominikot kiállították cserévek a II. negyed végén. Ennek ellenére tudtuk tartani az X körüli eredményt, de nem volt szerencsénk. A vége előtt 1 perccel kaptunk egy gólt és nem tudtunk rá válaszolni. Így kikaptunk. A csapat jól játszott nem érdemeltünk vereséget!
A második meccset nagyon jól kezdtük.a győriek ellen. Az első negyed végén már 5-1 -re vezettünk. Sajnos Fenyvesi visszaélt testi fölényével :) :) :) , a 100 kg-os ellenfelét megverte borzalmasan a játékvezető szerint! De jobbak és fegyelmezettebbek voltunk, a meccset símán nyertük. Mindenki oda tette magát. Elégedett vagyok a játékosokkal! Gratulálok!

Hajrá Vác!!!

04.07.SGY

http://www.waterpolo.hu/meccs/47269

http://www.waterpolo.hu/meccs/47271

 

DVL Ifjúsági és Serdülő Március 11.

VÁC - CÁPA VÍZILABDA KLUB : 10-16

Az elején nagyon álmoskásan kezdtünk. Támadásban a kért dolgokat nem tudtuk megvalósítani. Nagyon sok lefordulás gólt kaptunk. Ilyen kezdéssel nagyon nehézkessé tettük magunknak a mérkőzést. Utána sikerült jobban felzárkoznunk, de sajnos ez nem volt elég a győzelemhez.

http://www.waterpolo.hu/meccs/47260

VÁC - ASV WIEN : 7-8

Az egész meccsen nagyon kiegyenyúlyozottan játszottunk. Sajnos védekézésben, hátul becsúszott 2-3 potya gól ami  megbosszulta magát. Sok helyzetünk volt támadásban, többek között két kimaradt bűntető is. Így sajnos nem tudtunk a külföldi gárdán felülkerekedni.

http://www.waterpolo.hu/meccs/47263

received 10208525288167971

1996 Váci Vízilabda SE hivatalos weboldala

2600 Vác, Ady Endre sétány 16.

e-mail: vacivizilabdase@gmail.com

Egyesületi számlaszám: OTP: 11742094-20150279