logo
image1 image2 image3

DVL BABY "A" Május 27. Kaposvár

A DVL Baby A bajnokság felsőházának utolsó előtti fordulóját rendezték Kaposváron múlt vasárnap, május 27-én.

Egy meghatározó és néhány további 2007-es születésű játékosunk távolléte miatt több kevésbé “rutinos” és fiatalabb játékosunk is a szokásosnál nagyobb szerepet kapott mindkét mérkőzésen.

Ennek ellenére a KVSE csapata ellen, az első, megalázó arányú vereség után most tisztességgel helyt álltunk. A végeredmény 2:8 lett, több gólhelyzetet is sikerült kialakítanunk, a gólok elmaradtak azonban.

A második mérkőzésünk már messze rosszabbul sikerült. Fáradtabbak is voltak már a gyerekek, ahogy az egész éves fáradtság is egyre jobban ütközik ki rajtuk. Az az AVUS, aki ellen korábban rendre kevés gólos, szűk vereségeket szenvedtünk, az első három negyedben minden téren magasan fölénk nőtt. Meglepő módon a negyedik negyedben viszont - cseppnyi túlzással - akkor lőttünk gólt, amikor akartunk, igaz ugyan, hogy ők is.

Egészében nézve ez nem az a forduló volt, amiből komolyabb konzekvenciákat kellene levonnunk, ha teljes kerettel állunk ki, valószínűleg szakmailag jobban értékelhető mérkőzéseket sikerült volna játszanunk.

Soma

http://www.waterpolo.hu/meccs/47472

http://www.waterpolo.hu/meccs/47470

1996 Váci Vízilabda SE hivatalos weboldala

2600 Vác, Ady Endre sétány 16.

e-mail: vacivizilabdase@gmail.com

Egyesületi számlaszám: OTP: 11742094-20150279