logo
image1 image2 image3

KÉRJÜK SEGÍTSÉGETEKET!

Kedves Szülők!

 A régebben nálunk vízilabdázó gyerekek szülei már bizonyára tudják, hogy szakosztályunk jelentős részben TAO. támogatásokból finanszírozza működését.  Azok, akik nemrég csatlakoztak a Váci Vízilabda SE. csapatához lehet, hogy még nincsenek tisztában azzal, hogy a december, a TAO. feltöltés időszaka.

 A társas vállalkozásoknak lehetőségük van arra, hogy a társasági adójukat látvány csapatsportok, köztük a vízilabda finanszírozására ajánlják fel. Hangsúlyoznunk kell, hogy a felajánlás nem jár semmiféle veszteséggel, sőt 2,5% adót jóváírnak .A jóváírására akként kerül sor, hogy annak összegét az adóhatóság az adózó társasági adófolyószámláján külön csökkentő tételként kimutatja. Így a felajánló számára is kedvező ez a pénzügyi megoldás.

 Arra kérünk Benneteket, hogy ha van olyan gazdasági társaság az ismeretségi körötökben, amelynek nyeresége után társasági adófizetési kötelezettsége képződik, és támogatónkká válhat, akkor jelezzéteknekünk telefonon, e-mailban (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy személyesen. Ezek után mi felvesszük velük a kapcsolatot és megkezdjük velük a tárgyalásokat. Idén is, mint minden évben, nagy nehézséget okoz számunkra a jóváhagyott pénzügyi keret feltöltése. Minden egyes forint számit, ezért kérjük segítségetek!

 Előre is nagyon köszönjük!

 Üdvözlettel;


Marnitz Miklós                                                                       Binder Szabolcs

szakmai vezető                                                                     utánpótlás vezető

06-20-9266766                                                                      06-70-7766407

1996 Váci Vízilabda SE hivatalos weboldala

2600 Vác, Ady Endre sétány 16.

e-mail: vacivizilabdase@gmail.com

Egyesületi számlaszám: OTP: 11742094-20150279